• Les Maisons appartementen Domburg
  • Les Maisons appartementen Domburg
  • Les Maisons appartementen Domburg
  • Les Maisons appartementen Domburg

Het laatste nieuws van Les Maisons

De vakantiewoningen Weverijstraat 5 Parterre en 1e Etage zijn van nieuwe meubels voorzien. Verder is er onderhoud gepleegd en zijn er nieuwe televisies aangebracht in de woonkamers zowel als de slaapkamers!

Onder 4 persoons woningen vindt u terug hoe de woningen er uit zien.

Zoals voorheen krijgt u gedurende het seizoen van 1 april tot 31 oktober, een parkeerplaats in onze parkeergarage aan de Nijverheidsweg inclusief bij uw woning.

 

 

 

Wij verhuren vanaf 2015 enkele nieuwe, opgeknapte, woningen aan de Nehalenniaweg te Domburg!

Op toplocatie, op steenworp afstand van strand en centrum, maar toch een oase van rust.

Kijkt u onder "twee-" en "vierpersoons woningen" voor de verschillende woningen.

Wij zijn van 23 november tot 26 december 2014 en van 4 januari tot 12 februari 2015 op vakantie.

Gedurende deze periodes zijn wij telefonisch helaas niet bereikbaar. U kunt echter wel woningen reserveren, ook gedurende deze periode.

Reserveren kan via ons online systeem via "zoek en boek". In het online systeem zijn ook de tarieven en minimum aantal te boeken nachten te vinden. U krijgt hier €5,00 korting per nacht tijdens het boekingsproces!

Gedurende deze periode kunt u ook via aanbetaling online boeken, naast de mogelijkheid met creditcard te boeken.

Wij verzoeken u altijd van dit systeem gebruik te maken, omdat wij zelf op vakantie gaan kunnen wij enkel dringende emails en zeer specifieke aanvragen beantwoorden. Probeert u a.u.b. eerst online te boeken alvorens u ons een mail stuurt.

Wanneer u een periode boekt waarin wij gesloten zijn dan ontvangt u enkele dagen voor aankomst instructies waar u de sleutel op kunt halen

Onze vakantiewoningen aan de Beatrixstraat 13 zijn geheel gerenoveerd! U kunt foto's van de gerenoveerde woningen vinden onder de kopjes "4 persoons woningen" en "6 persoons woningen".

Boek nu online met €35,00 korting per week.

De renovatie plannen voor de woningen aan de Weverijstraat zijn een jaar uitgesteld. De woningen zijn ongewijzigd dit jaar weer te reserveren. Hier voor geldt het standaard tarief van een vier persoons woning. Let u op dat er dit jaar geen strandcabines meer inclusief zijn. Deze zijn wel los te huur.

Alle vaste gasten en vroege boekers ontvangen nu €5,00 korting per nacht per accommodatie.

De tarieven in de tarievenlijst zijn inclusief korting, wanneer u online boekt ziet u eerst de normale prijs, maar krijgt u van ons de korting op uw eindafrekening.

 

U kunt vanaf nu uw vakantie voor 2014 reeds vast leggen.

Wij zijn begonnen met het reserveren via email en telefoon. Ook kunt ook online reserveren met uw creditcard. Wanneer u via internet boekt zijn de schoonmaakkosten reeds in de prijs verwerkt.

Vroeg boeken belonen wij met €5,00 korting per nacht per accommodatie. De prijzen voor 2014 op de website  zijn inclusief korting.

Bij boeking via onze website krijgt u de €5,00 korting per nacht per accommodatie verrekend op uw eindafrekening!

Zoek & Boek

€ 5,- korting per dag bij online boeken!
Aankomst- en vertrekdagen: vrijdag t/m vrijdag.

 

Cannot get domburg-728767 location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Wifi